ТЕРМОМЕТРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

Автоматичен термо контролер за температура, термостат различни модели

 

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ

ТЕРМОМЕТРИ ЗА АКВАРИУМ

 

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ

LCD Термометър за вграждане -50 ~ + 110 ° C

 

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ


Made with Namu6